Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 28

Foto 29

Foto 31

Foto 21

Foto 30

Foto 2

Foto 33

Foto 23

Foto 1

Foto 3

Foto 5

Foto 34

Foto 6

Foto 8

Foto 9

Foto 11

Foto 12

Foto 14

Foto 20

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 15

Foto 16

Foto 22

Venda Pis a La Maçana, Salt

Ref. 391
Preu: 155.000 € (169.000 €)
Descripció De l' Immoble

BAIXOS AMB SORTIDA DE 75 METRES QUADRATS A ZONA NOVA DE SALT, CONSTRUITS AL 2003 FARA UNS 18 ANYS , TANCAMENT D`ALUMINI AMB DOBLE VIDRE PER PODER TENIR TRANQUIL.LITAT I UN BON DESCANS EN CAS QUE A FORA HI HAGUES ALDERULLS, A L`ENTRADA TENIM UN REBEDOR AMB ARMARIS ENCASTATS PER PODER DEIXAR ABRICS, BOLSOS, MASCARETES I SABATES.... 3 HABITACIONS AMPLES, UNA DE CADA UNA SUITE, AMB BANY COMPLERT EN AQUEST HI TROBEM UNA BANYERA PER PODER RELAXAR-NOS ELS DIES DE MES ESTRES O BANYAR ELS NADONS SI ES EL CAS. ALTRE HABITACIO BOBLE I L`ULTIMA INDIVIDUAL PERO ENTRARIA UN LLIT DE 1.35 EN CAS DE SER FAMILIA NUMEROSSA SINO POT SERVIR DE VESTIDOR, DESPATX LLUMINOS O VESTIDOR PER ELS AMANTS DE LA ROBA I EL GLAMOUR.
ALTRE BANY PER LES DOS HABITACIONS RESTANTS O PER INVITATS O FAMILIARS TÉ PLAT DE DUTXA.
CUINA OFFICE PER PODER FER TOTS ELS APATS I NO HAVER D`EMBRUTIR LA TAULA DE FORA O LA DEL MENJADOR, MOLT PRACTIC PER ELS QUE ELS HI AGRADA TENIR-HO TOT ORDENAT I NET.
PLAÇA DE PARQUIN OPCIONAL. LA PLAÇA DE PARQUING BEN SITUADA APROP DE LA PORTA D´ACCES DELS HABITATGES PER UN COTXE GRAN AL MATEIX EDIFICI ES VEN APART PER 14.000€.
EN ELS MOMENTS QUE ENS TROBEM IDEAL PER CONFINAR-NOS UN TERRRASSA DE 75 M2 QUE DONA TOTA LA VOLTA EL PIS ON ELS INFANTS PODRAN FER PARTITS I CARRERAS AMB LES BICICLETES IDEAL PER ELS TEMPS QUE CORREN, NO PERDEU L`OPORTUNITAT DE VIURE EN UN PIS AMPLI, LLUMINOS I AMB SORTIDA I PARQUING AL MATEIX EDIFICI PER UN MODIC PREU.
ARA MATEIX EL PIS ESTA LLOGAT PER INVERSORS O FAMILIES ENS ADAPTAREM A LES VOSTRES NECESSITATS. AMB PARQUING OPCIONAL COBERT AL MATEIX EDIFICI DUES LINEES.

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Contacte
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.